De BlubberRun is een jaarlijks spektakel waar veel deelnemers met veel plezier aan deelnemen en even zo veel toeschouwers met veel plezier naar komen kijken. Ondanks alle goede voorbereidingen van zowel deelnemers als de organisatie van de BlubberRun, bestaat er altijd de kans op ongelukken waar wij u graag nog even op wijzen.

Vrijwaringsclausule deelname aan de BlubberRun 
Als je meedoet aan de BlubberRun dan weet je dat je gaat hardlopen over een ongewoon parcours. Je loopt over akkers, weilanden en springt over sloten, beekjes, greppels en andere obstakels. Op het BlubberRun parcours worden geen extra hindernissen gebouwd of opgeworpen, enkel het landschap en de natuur zelf zorgen voor de obstakels.

Hardlopen op zo’n parcours is een leuke uitdaging. Echter de kans op blessures is wel groter dan wanneer je gewoon op de wegen en paden blijft en dat weet je als je deelneemt aan de BlubberRun! De BlubberRun is bovendien een recreatieve, voor het goede doel activiteit, waarbij deelnemen belangrijker is dan presteren. Daarbij zorgt aangepast enthousiasme voor de voorzichtigheid die nodig is op dit parcours.

De organisatie aanvaart geen aansprakelijkheid voor letsel dat is ontstaan bij ongevallen op dit ongewone parcours.